Curs intensiv de vorbire în public

Sunt prea mulți adulți care ezită să iasă în față și să vorbească în fața unui public pentru că undeva în copilărie au avut o experiență neplăcută sau poate că nu au fost expuși suficient la astfel de situații! Prin programul ”Cursul de vorbire în public pentru copii” ne propunem să trimitem timiditatea la colț și să oferim copiilor din toată țara, o metodă simplă și utilă prin care să se poată exprima liber atât în activitățile școlare cât și în alte situații. Învingându-și temerile și înarmați cu tehnici de vorbire în public, copiii de azi vor deveni profesioniștii de succes de mâine într-o epocă în care comunicarea rămâne una din competențele cheie!

Cum este cursul

8 – 14
ani

Speak

Ce vor învăța

  • Cursul de vorbire în public pentru copii a fost creat  de Amalia Sterescu din dorința de a-i ajuta pe copii să-și descopere curajul de a ieși în față , de a vorbi, de a-și exprima deschis ideile, de a comunica eficient;
  • Copiii vor invăța printre altele să se prezinte pe sine, ce înseamnă de fapt un public speaker, cum să-ți înfrunți propria timiditate sau spaima de a vorbi în public, cum să-ți structurezi un discurs, cum să faci o introducere de impact sau o încheiere memorabilă, cum să te folosești de limbajul non verbal sau umor –  pentru a comunica cu încredere;
  • Metoda de predare îmbină multe exerciții practice, jocuri, simulări și feedback constant atât de la facilitator dar și de la micii cursanți. Distracția și voia bună vor face ca procesul de învățare să decurgă natural iar disconfortul initial va fi dat uitării.
Mă înscriu
Cui se adresează?

Cui se adresează?

Școlarilor cu vârste cuprinse între 8 ani și 14 ani din orașele București, Iași, Cluj, Brașov, Sibiu, Timișoara, Oradea, Ploiești.

Pentru solicitări din alte orașe vă rugăm sa ne contactați prin email la sales@amaliasterescu.ro

Durată/ Structură/ Grupe

Durată/ Structură/ Grupe

  • Cursul este varianta intensivă de public speaking concentrat  pe parcursul unei singure zile, în intervalul 9:00-16:30. cu un regim de pauze similar cu cel școlar. În intervalul 15:00 – 16:00 copiii vor prezenta ceea ce au învățat părinților sau însoțitorilor lor într-un format de mini conferință.
  • Locații: București, Cluj, Iași , Timișoara, Brașov și alte orașe după formarea unei grupe de minimum 12 copii.
  • Rezervă-ți acum locul la una din sesiunile din 2020 și imediat ce vom forma o grupa de minim 12 participanți te vom contacta pentru a-ți transmite detaliile logistice.
  • Profesor: Facilitatori Public Speaking School

Mă înscriu la curs
Vreau

Preînscrieri și preț

Preț persoane fizice: 490 lei

Preț persoane firme: 490 lei + TVA

Taxa de înscriere se achită în avans

Pentru oferta pentru grupuri vă rog contactați sales@amaliasterescu.ro

Rezervă loc
Cursanții noștri
Ce spun
În lumea în care trăim, este din ce în ce mai multă nevoie de vorbitul în public, dar noi, copii, ne izolăm tot mai mult în jocurile noastre pe calculator și atunci când trebuie să prezentăm ceva la școală sau pe o scenă, ne blocăm. Eu una așa pățeam, dar acest curs m-a ajutat enorm. Am câștigat premii pentru că am prezentat frumos, ceea ce înainte să fac cursul nu aș fi reușit, și acum, când doamna ne dă o temă de prezentat în fața clasei, eu sunt prima care vrea să iasă. Amalia m-a ajutat mult, și a făcut acest curs un loc de relaxare distractiv unde te duci cu drag ca să înveti lucruri noi și folositoare.”

Delia Ficleanu (12 ani)

”Pe mine m-a ajutat programul de public speaking nu numai pentru a nu mai avea emoții când vorbesc în public dar și în viața mea de zi cu zi. De exemplu pentru că sunt elevă mă ajută în pregătirea și prezentarea cu succes a proiectelor”.

Sabina Ionescu (11 ani)

”Pe mine cursul de public speaking m-a ajutat să vorbesc mai bine în fața  colegilor, să nu mai am emoții când intru pe scenă și-mi susțin prezentarea, să gesticulez și să interacționez mai bine cu publicul.”

Tudor Bahaciu (11 ani)

”Clubul de public speaking m-a ajutat nu numai să vorbesc în fața clasei sau să prezint un proiect dar și în modul în care interacționez cu colegii. De când am facut prima sesiune de public speaking sunt mult mai deschis cu copii chiar si cu profesorii.”

Daniel Racanelu (10 ani)