Cursurile noastre

Cursurile noastre urmează o curriculă adaptată grupei de vârstă și nivelului de dezvoltare cognitiv și emoțional al copiilor. Aceasta este compusă din jocuri, exerciții practice și de improvizație menite să le dezvolte imaginația, să-i ajute să-și descopere curajul de a ieși în față, de a vorbi și de a-și exprima deschis ideile pentru a comunica eficient – totul într-o atmosferă caldă, prietenoasă unde de multe ori elevii devin creatori de conținut și învață să dea feedback celorlalți. Toți profesorii școlii noastre sunt certificați și au urmat un program intensiv de training în public speaking dedicat copiilor în cadrul Academiei Amalia Sterescu.

Alege un curs
6-9 ani
Early Speakers

Early Speakers

Uneori vedem emoția copilului nostru expus în fața grupului sau făstâceala lui pe scena unui eveniment și ne-am dori să-l putem ajuta mai mult! Alteori suntem uimiți de ușurința cu care comunică sau prin modul în care dă sensuri noi folosindu-se de cuvinte și ne întrebăm oare ce am putea face mai mult cu acest talent?

Detalii și înscriere
9-14 ani
Speaking Hero

Speaking Hero

Speaking Hero este un program unic în România, un program practic și motivant de educație în public speaking pentru copii, creat în 2017 din dorința de a-i ajuta pe aceștia să-și descopere curajul de a ieși în față, de a vorbi și de a-și exprima deschis ideile, de a comunica eficient.

Detalii și înscriere
8 – 14 ani
curs intensiv
Curs intensiv de vorbire în public

Curs intensiv de vorbire în public

Prin programul ”Cursul de vorbire în public pentru copii” ne propunem să trimitem timiditatea la colț și să oferim copiilor din toată țara, o metodă simplă și utilă prin care să se poată exprima liber atât în activitățile școlare cât și în alte situații.

Detalii și înscriere
14-18 ani
Coaching individual

Coaching individual

Public Speaking School oferă servicii de consiliere individuală.

Detalii și înscriere
14 – 18 ani
Lideri din viitor

Lideri din viitor

Programul se adresează adolescenților cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani care își doresc să se familiarizeze cu atmosfera, limbajul și tehnicile pe care adulții le folosesc pentru a avea succes în business.

Detalii și înscriere
Public Speaking Club

De multe ori după absolvirea programului Speaking Hero, părinții erau interesați de o formulă care să le permită copiilor să-și exerseze abilitățile de public speaking recent dobândite. Așa am creat Speaking Hero Club, o arenă de public speaking care le permite tuturor celor care au finalizat un program Speaking Hero – să-și exerseze abilitățile de public speaking sub îndrumarea Amaliei Sterescu și Public Speaking School.

Detalii
Join