Lideri din viitor

Programul se adresează adolescenților cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani care își doresc să se familiarizeze cu atmosfera, limbajul și tehnicile pe care adulții le folosesc pentru a avea succes în business.

Cum sunt cursurile

14 – 18
ani

Play

Cine sunt liderii din viitor?

  • Ne propunem să familiarizăm tinerii cu mediul de afaceri și astfel, am creat un laborator prin care dorim să îi invățăm cum să-și gestioneze cariera, cum să conducă o echipă, cum să coordoneze un proiect, cum să facă o prezentare sau să țină un speech de impact, cum să folosească limbajul de business. De asemenea, cursul îi pregătește chiar și pentru primul interviu în mediul de business.
  • Cursanții nostri vor dobândi, prin studii de caz, exerciții practice și simulări, abilități necesare în mediul de business axate pe leadership, business presentations, public speaking, tehnici de interviu, personal branding în interiorul unei organizații și networking strategic.
  • Programul se va axa pe exerciţii practice, jocuri, role-play și teme aplicate, iar perfecţionarea abilităţilor se va face prin simulări condimentate cu multe activități adaptate vârstei participanților.
Durată/ Grupe/ Structură

Durată/ Grupe/ Structură

  • Programul de tip open se desfăsoară pe durata a trei sesiuni saptamanale consecutive a cate 4h fiecare.
  • Locația: București -sediul Public Speaking School, Str. Maior Laurențiu Claudian, nr.51. (harta)
  • Structura unei serii este de 12 -17 cursanți
  • Facilitator: Amalia Sterescu

Mă înscriu la curs
Vreau

Înscrieri și preț

Preț persoane fizice: 1.000 lei

Preț firme: 1.000 lei + TVA

Taxa de înscriere se achită în avans

Pentru oferta pentru grupuri vă rog contactați sales@amaliasterescu.ro

Rezervă loc