Oferta pentru școli private

Public Speaking School își dorește ca sistemul de învățământ din România să exceleze iar copiii noștri să beneficieze de o educație care să-i ajute să devină adulții de succes de mâine. Astfel, în 2015, am demarat misiunea “Public speaking în școli”, prin care am propus introducerea oratoriei ca materie în școlile de stat. În cadrul acestei misiuni, am instruit în public speaking, ca voluntari, peste 100 de profesori din școlile publice dar și câteva serii de copii din școlile bucureștene.

Externalizezi
Opționalul de Public Speaking și Debate

Opționalul de Public Speaking și Debate

Public Speaking School vă pune la dispoziție un trainer care poate coordona și susține opționalul de Public Speaking și opționalul de Debate din cadrul școlii Dvs, poate susține evaluarea elevilor și le poate oferi recomandări, poate organiza mici competiții la nivelul școlii, poate pregăti elevii pentru competițiile locale și internaționale.

Detalii
In-house
Train the teacher

Train the teacher

Programul Train the Teacher își propune să pregătească profesorii din școlile private și alte cadre didactice interesate în implementarea propriului program de public speaking în cadrul școlii.

Detalii
+ 1.200
de absolvenți ai cursurilor noastre