Public Speaking Club

De unde a venit idea unui club de public speaking?

De multe ori după absolvirea programului Speaking Hero, părinții erau interesați de o formulă care să le permită copiilor să-și exerseze abilitățile de public speaking recent dobândite.

Ce este Public Speaking Club?

Ce este Public Speaking Club?

Speaking Hero Club este o arenă de public speaking destinată copiilor între 8-14 ani , care au o dobandit experiență în tehnicile de public speaking si care le permite tuturor celor care au finalizat un program Speaking Hero –  să-și exerseze abilitățile de public speaking sub îndrumarea Amaliei Sterescu și a profesorilor din cadrul  Public Speaking School.

Cine poate intra în clubul de Public Speaking?

Cine poate intra în clubul de Public Speaking?

În Club se pot înscrie absolvenții Public Speaking School sau și a altor programe de public speaking în baza unui test de admitere compus dintr-un scurt discurs și validarea acestuia de către unul dintre profesorii Public Speakig School.

Join

Ce cuprinde activitatea clubului?

 • Total 8 întâlniri de lucru + 1 concurs la final de club = 15h de practică în public speaking!
 • Structura programului de instruire cuprinde:
  • o întâlnire lunară față în față, la sediul Public Speaking School cu scopul de a continua procesul de educație în public speaking, de a exersa discursuri improvizate sau tematice. Copiii vor primi feedback de la instructori dar și de la colegii de club. Durată 2h/sesiune
  • 1 întâlnire lunară online, via Zoom, unde împărtășim noi informații și tehnici de public speaking, analizăm discursuri celebre sau vizionăm și comentăm discursuri personale ale participanților la curs. Durată 1h/sesiune. Tot ce trebuie sa faceți este să aveți un laptop/desktop/tabletă și să accesați un link ce vă va fi comunicat personal.
 • Concurs de public speaking la finalul celor 8 întâlniri unde copiii sunt liberi să se înscrie și să participe cu maxim 3 invitați. Durată 3h.
 • Suport în prestațiile membrilor clubului în alte concursuri școlare de public speaking.
Durată/ Grupe/ Structură

Durată/ Grupe/ Structură

 • Durata este de 4 luni și cuprinde 15 ore de instruire și practică pe baza unui caldendar de întâlniri stabilit la începutul programului. La cererea participanților prezența lor la club se poate prelungi la nivel anual.
 • Cursurile vor avea loc la sediul Public Speaking School din București Str. Maior Laurențiu Claudian nr.51 (harta) și online via aplicația Zoom.
 • Profesor: facilitatori Public Speaking School.

Mă înscriu
Vreau

Înscriere și preț

Termen de înscriere pentru seria februarie– mai 2020 este 23 ianuarie 2020.

Taxa semestrială: 700 lei + TVA (pentru firme) achitabilă în avans.

Rezervă loc